Blog Layout

Confed officieel bij champions league toeleveranciers

Confed is officieel toegelaten als lid van Brainport Industries, wat betekent dat we tot de top van Nederlandse toeleveranciers behoren. Dit geeft ons netwerk en de kansen binnen onze markten weer een geheel nieuwe impuls.


Verbinden en vergroten
Het unieke hightech ecosysteem Brainport Industries wordt gevormd door de leidende eerste-, tweede- en derdelijns hightech toeleveranciers in Nederland. Doel is de toeleveranciers in deze hightech ketens te verbinden, gezamenlijk de professionaliteit van de keten verder te verhogen en de concurrentiekracht te vergroten.


Verschuiving
Internationale OEMs besteden steeds vaker de ontwikkeling en engineering uit aan strategische toeleveranciers in de hightech maakindustrie. Zij vragen toeleveranciers om voor verschillende modules de gehele verantwoordelijkheid te dragen en daarmee ook voor de ontwikkeling. Door deze verschuiving verleggen ook wij steeds weer onze grenzen op het gebied van maakbaarheid en verantwoordelijkheden. Brainport Industries stelt ons, door een stroom van kenniswerkers en vakmensen, in staat onze omzet te verhogen en ons door te ontwikkelen binnen de markt.


Niet zomaar 
“Als toeleverancier van onder andere ASML, VDL-ETG en Lamers High Tech Systems lag het in ons geval voor de hand om tot dit netwerk toe te treden,” vertelt Peter Hobbelen, “Maar lid van Brainport Industries word je niet zomaar. Er gaat een grondige screening aan vooraf en je moet worden voorgedragen door twee andere leden. We hebben tijdens bezoeken van Brainport Industries uitgebreid laten zien wat we doen en wat we in huis hebben. Ik ben blij dat we nu onderdeel zijn van dit platform en dat we door samenwerking en kennisdeling de steeds complexere keten van toeleveranciers kunnen verbeteren.”


Zie ook www.brainportindustries.com

Share by: