PROJECT DETAIL

DATE:28 mei, 2015

CATEGORY:


Marktomschrijving

De telecommarkt ontwikkelt zich razendsnel. De vraag naar snelheid blijft toenemen: IP-TV en IP-voice zijn inmiddels standaard. Consumenten en bedrijven beschouwen ICT-diensten als vast onderdeel van wonen en werken, net zoals water of elektriciteit. En met de komst van fibre-to-home oplossingen zal de vraag naar snelheid en een consistent signaal alleen maar toenemen.

 

In het kielzog van die ontwikkelingen zetten vernieuwende bedrijven in op intelligente systemen die via het internet met elkaar verbonden zijn. Voorzichtige inschatting is dat binnenkort per inwoner zo’n dertig met het internet verbonden apparaten zijn (Internet of Things). Van e-gezondheidsdiensten tot smartphones en van televisietoestellen tot lampen. De markt ontwikkelt zich razendsnel, is wispelturig en vraagt om snelle innovaties en een feilloos presterend netwerk.

Confed werkzaamheden

Confed ontwikkelt PCB‐ en kabelassemblage voor de telecom industrie. Dat doen we met op maat ontwikkelde productoplossingen. We ontwerpen resultaatgericht, met prestatieverhogende systemen die voorbereid zijn op toekomstige diensten die nóg zwaarder leunen op consistent en snel internet. Daarbij zet we in op betrouwbaarheid; met systemen en componenten met minimale kans op verstoring, uitval of vertraging.

 1. Ontwerp
 2. Prototyping
 3. Inkoop
 4. Logistiek
 5. Productie
 6. Assemblage
 7. Service
 8. Repair
 1. Hardware design
 2. Software design
 3. Systeem architecture
 4. Data acquisition
 5. Proof of concept
 6. Ethernet
 7. Industrial control
 8. PCIexpress
 9. Signal processing
 10. Signal integrity
 11. Video & imaging
 12. ARM architecture
 13. Field-programmable gate array (FPGA)
 14. CAN
 15. Design for test / Design for manufacture (DFT/DFM)