PROJECT DETAIL

DATE:28 mei, 2015

CATEGORY:


Marktomschrijving

De industrie behoort in Nederland tot de grootste sectoren wat betreft werkgelegenheid en omzet. De sector is relatief kapitaalintensief en exportgericht. De heterogeniteit in de industrie is groot; veel bedrijven opereren op specifieke nichemarkten. De industrie bestaat uit consumentgerichte branches als de voedingsmiddelen-, meubel- en kledingindustrie maar ook de maak- en procesindustrie, zoals scheepsbouw, metaalproductenindustrie en chemie.

 

Er zijn veel nieuwe afzetmarkten in opkomende economieën in Azië en Centraal- en Oost-Europa. Snelle technologische veranderingen vragen om innovatie en netwerksamenwerking. Door een toenemende implementatie van cleantech productieprocessen en klantspecifieke wensen stijgt de vraag naar leveranciers die op basis van de project-volume en de gevraagde levertijden een marktconforme prijsstelling met lean supply-chain kunnen aanbieden. [Bron : Rabobank | Cijfers & Trends]

Confed werkzaamheden

Confed kan klantgericht ontwikkelen en produceren. Met (ultra)korte levertijden dankzij de juiste klant-ontkoppelpunten, specialisatie en flexibiliteit. We verhogen de productiviteit en kostenbeheersing door procesinnovatie en automatisering. En we vullen het tekort aan echte vakkrachten flexibel in met onze vestigingen in Nunspeet, Nederland en Komárno, Slowakije.

 

Confed levert een breed scala aan diensten en producten zoals: controller- en I/O-PWBA’s, bekabeling en besturings- en bedieningspanelen voor diverse industriële toepassingen binnen de meet- en regeltechniek voor chemische-, petrochemische-, olie- en nucleaire-industrie.

 1. Ontwerp
 2. Prototyping
 3. Inkoop
 4. Logistiek
 5. Productie
 6. Assemblage
 7. Service
 8. Repair
 1. Hardware design
 2. Software design
 3. Systeem architecture
 4. Data acquisition
 5. Proof of concept
 6. Ethernet
 7. Industrial control
 8. PCIexpress
 9. Signal processing
 10. Signal integrity
 11. Video & imaging
 12. ARM architecture
 13. Field-programmable gate array (FPGA)
 14. CAN
 15. Design for test / Design for manufacture (DFT/DFM)