Confed Holding bereikt hoogste trede op Prestatieladder Socialer Ondernemen

Met trots kunnen wij melden dat Confed Holding de hoogste Trede heeft bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Dit keurmerk laat zien dat Confed sociaal onderneemt op het allerhoogste niveau.

Objectief inclusief
De PSO is het wetenschappelijk onderbouwde meetinstrument én keurmerk van TNO, dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt. Doel is het op duurzame wijze vergroten van het aantal mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met betaald werk. Uit de onafhankelijke toetsing door TŰV Rheinland blijkt dat zowel Confed Systems BV als Confed Dordrecht BV op kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor Confed Dordrecht BV betreft het een herbevestiging van het keurmerk, omdat deze collega’s twee jaar geleden deze erkenning al hadden ontvangen – toen nog onder de vlag van AssemblyPartner.

Inclusief werkgeverschap

CEO Peter Hobbelen is verheugd met de erkenning en om binnenkort het certificaat te mogen ontvangen. “We zijn een inclusieve werkgever. Niet alleen door in onze eigen organisatie werkplekken te faciliteren, maar ook door onze leveranciers en opdrachtgevers te stimuleren om sociaal te ondernemen. Wij kiezen er bewust voor producten of diensten in te kopen bij SW-bedrijven en/of andere PSO-gecertificeerde organisaties. Dit wordt ook wel ketenstimulering genoemd. Door meer organisaties socialer te laten ondernemen groeien we samen naar een inclusievere samenleving toe.”

Meer weten over de PSO? Kijk dan ook op www.pso-nederland.nlLEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.