Confed Flexworkx

Met Confed Flexworkx helpen we mensen met afstand tot de arbeidsmarkt met het ontwikkelen van specifieke vaardigheden binnen onze organisatie. Tegelijkertijd wordt ons werknemersbestand gevarieerder en profiteren we van een kleurrijker groep werknemers, met nieuwe inzichten.

 

We delen elektronische producten op in bouwstenen om de juiste combinatie van talent, middelen en locatie kiezen. Confed Flexworkx assembleert, configureert en test middelgrote series en eindconfiguraties.

Milieu

We zijn gecertificeerd volgens de ISO-14001-2004 norm voor milieumanagement. We stimuleren hergebruik door reparatie waar mogelijk te verkiezen boven nieuw, en proberen, geheel RoHS-conform, het gebruik van schadelijke stoffen terug te dringen.

Veterinair Metabolisme Systeem (VMS)

Het Veterinair Metabolisme Systeem is een gezamenlijk project van Relitech (Nijkerk), het Veterinair Kenniscentrum Oost Nederland – VKON (Den Ham), De Koningh Medical Systems – DKMS (Arnhem) en Confed (Amersfoort). GO-EFRO heeft als subsidiair financiële ondersteuning geboden wat de partners de mogelijkheid gaf om hun kennis te combineren en gezamenlijk zowel hardware als software te ontwerpen.

 

Gezondheidsdiagnostiek bij dieren wordt steeds belangrijker voor de moderne veehouder. Terwijl de grootte van de veestapel toeneemt, daalt de tijd die wordt doorgebracht met elk dier. De kosten voor veterinaire zorg en voeding blijven stijgen, maar de inkomsten dalen. Dit heeft geleidt tot de vraag naar VMS apparatuur.

 

Momenteel worden individuele dieren maandelijks in de gaten gehouden door middel van o.a. melkanalyse. Het VMS kan dagelijkse analyses uitvoeren op het melkvee, zonder dat dit invloed heeft op de dagelijkse routine, en geeft directe feedback op de huidige gezondheid van de dieren. De methode is non-invasief en maakt gebruik van geavanceerde en snelle gassampling techniek welke de uitgeademde lucht analyseert. Dit systeem ondersteunt veehouders doordat het onregelmatigheden in het metabolisme direct detecteert. Het doel is om de kosten voor voeding te reduceren, winst te verhogen en het welzijn van de dieren te verbeteren en zo uiteindelijk een positief effect te hebben op het milieu door vermindering van broeikasgassen.

Veterinair Metabolisme Systeem

Confed Flexworkx


LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.