Productie Printed Circuit Boards in Nederland

Overtuigd van de kracht van lokale productie en met oprichters die allemaal uitgebreide ervaring hadden in de elektronica-industrie startten we in 2005 Confed. Printplaten worden, volgens de laatste bouwvormen en technologieën, gemaakt in Amersfoort.

Uitbreiding met een eigen protoshop

Om klanten verder van dienst te zijn met flexibele en efficiënte ontwikkeling van prototypes beschikken we vanaf 2009 over een eigen, geavanceerde Protoshop.

Productie in Nederland en Europa

Om onze klanten hoogwaardige, arbeidsintensieve diensten voor een zeer concurrerende prijs te bieden, zetten we een productievestiging op voor kabels, paneelbedrading en transformatoren in Komárno, Slowakije.

Zaken met China, in China

We zijn sinds 2010 lokaal aanwezig in China. Zo bieden we de mogelijkheid ook volume-artikelen en een breed assortiment van aansluitingen voor kabel gerelateerde elektronische producten te leveren.

Begeleiding nieuw talent én mensen met afstand tot de arbeidsmarkt

In een joint venture met de Inclusief Groep ontwikkelen we nieuwe mogelijkheden in flexibele capaciteit. Zowel in de sociale werkvoorziening in Nunspeet, als in de productielocatie in Amersfoort, krijgt nieuw en ervaren talent de kans te integreren in de arbeidsmarkt.