Blog Layout

Confed opnieuw bovenaan Prestatieladder Socialer Ondernemen

Voor de achtste keer op rij staat Confed bovenaan de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Alleen bedrijven die hoogwaardig en duurzaam sociaal ondernemen, komen in aanmerking voor dit belangrijke keurmerk. Confed behaalde opnieuw PSO Trede 3 en valt daarmee in de hoogste categorie.


Vanzelfsprekend

“We zijn heel trots op deze hoogst haalbare erkenning voor wat we doen,” zegt CEO Peter Hobbelen, “En dat terwijl we sociaal ondernemen eigenlijk heel vanzelfsprekend vinden. We sluiten niemand uit, we kijken naar mogelijkheden en naar een ieders kwaliteiten en talenten. Daarmee bewijzen we ook nu weer dat een gezond bedrijfsresultaat prima samengaat met sociaal ondernemen, iedere dag weer. Het is niet zo moeilijk als vaak wordt gedacht. Ik hoop dat we met deze erkenning een voorbeeld voor andere ondernemers kunnen zijn.”


Andersom 

Confed heeft na uitgebreide toetsing opnieuw het 30+ Certificaat behaald. Dit betekent dat meer dan 30 procent van de werknemers bij Confed een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. “Ik ben overigens van mening dat het andersom is,” vult Peter Hobbelen aan, “Wij werken veel met mensen tot wie de arbeidsmarkt een afstand heeft.”


Meer weten?

Ben je benieuwd naar onze aanpak? Neem dan contact met ons op via 033 – 454 13 40.


Over PSO vind je meer info op www.pso-nederland.nl.

Share by: